Hjem-IS udvider ruten

Vi er allerede storleverandør til de danske hjem - Nu leverer vi også skøn flødeis til din forretning

Efter i mange år at have glædet både børn og voksne med vores skønne is, leveret direkte ud til døren, tager vi skridtet videre og tilbyder nu også virksomheder og foreninger at sælge vores is i styk-salg. Isen leveres i den klassiske blå isbil, men vi sørger naturligvis også for opfyldning af fryseren og reklamemateriale, så dine kunder bliver gjort opmærksom på at de kan købe Hjem-IS.
 

Hvem kan blive Hjem-IS forhandler?

Vores nye koncept henvender sig til alle butikker og foreninger som ønsker at tilbyde salg af is til deres kunder eller medlemmer. Man behøver således ikke tidligere at have solgt is og vi stiller ikke noget krav til minimumsomsætning.

I øjeblikket tæller vores kunder blandt andet bagere, caféer, planteskoler, museer, idrætsforeninger, kiosker og golfklubber for blot at nævne nogle få.

 

 

Som Hjem-IS forhandler får du
 

 • Et højt serviceniveau
  Når fryseren trænger til at blive fyldt op ringer du blot til dit lokale depot eller bestiller online. Så kommer din lokale ismand forbi med friske forsyninger.
 • Intet minimumskøb
  Vi har ikke noget krav om minimumskøb så du behøver kun bestille de varianter du lige står og mangler. Samtidig er vores kassestørrelser ikke så store, hvilket gør at du som forhandler ikke behøver have så stort et varelager.
 • En stærk indtjening - 45% margin
  Følger du vores vejledende priser har du i gennemsnit en avance på 45%. Det står dig naturligvis frit for at ændre de vejledende priser både op og ned.
 • Produkter af høj kvalitet
  Vores produkter er fremstillet uden kunstige tilsætningsstoffer og vi bruger naturligvis frisk fløde i vores is. Du kan læse mere om vores råvarer i afsnittet kvalitet.
 • En effektiv reklamepakke
  Som forhandler har du mulighed for at få en effektiv reklamepakke som skaber synlighed og booster salget i din butik.

 

 

Vil du vide mere?

 

Så kontakt os på tlf: 70 12 70 70 eller send en e-mail til erhverv@hjem-is.dk

 

Husk at skrive firmanavn, telefon og postnummer, så vil du blive kontaktet af det lokale depot i dit område.